failed to establish connection, only me?

Any problem? Here should be the solution!
Gartch
Posts: 12
Joined: 17 November 2012, 15:35

failed to establish connection, only me?

Postby Gartch » 30 September 2015, 12:06

Hi everybody

Yesterday I used Bloodbowl (BB1, not II) and I could connect to cyanide server in game, but today I get this "failed to establish connection" message each time I try. I did not change anything on my computer, did not install anything new or any update of any software, so I wondered if I was the only one with this problem.

Could somebody tell me if he or she can currently connect to internet server in game?

Thank you in advance for your help

User avatar
Darkson
Posts: 2673
Joined: 17 September 2008, 20:43
Location: Somewhere on the same planet as you.
Contact:

Re: failed to establish connection, only me?

Postby Darkson » 30 September 2015, 12:10

If you mean straight BB1 (or DarkElf editon) you shouldn't be able to connect to the server at all, they supposedly stopped that last year.

If you mean LE or CE, then you should still be able to, and people have been able to play games recently.
Galak 3:16 says "There is a point in time that a player really should read the rulebook."
Home of the ARBBL
TalkFantasyFootball admin - PM me if you need help.
plasmoid wrote:And hey, don't knock masturbating. Judging from this thread, it's a reasonably popular pastime.

Gartch
Posts: 12
Joined: 17 November 2012, 15:35

Re: failed to establish connection, only me?

Postby Gartch » 30 September 2015, 12:14

No I mean Le or CE (I have LE)
Yesterday evening I could connect without any problem, so I know "recently" it was fine.

My question is for today, now, because currently I can't connect. And since I did not change anything on my computer, I don't understand what could be the reason.

Thank you for your help

Rymdkejsaren
Posts: 68
Joined: 13 October 2011, 16:08

Re: failed to establish connection, only me?

Postby Rymdkejsaren » 30 September 2015, 12:24

This is being reported from a lot of varying sources, suggesting the servers are down, and have been for several hours.

WIth no news from Cyanide about the reason or ETA of their return.

Gartch
Posts: 12
Joined: 17 November 2012, 15:35

Re: failed to establish connection, only me?

Postby Gartch » 30 September 2015, 12:27

Ok thank you very much for your answer.

That's not good news, but at least I know the problem does not come from me

andydavo
Posts: 34
Joined: 27 August 2011, 13:39

Re: failed to establish connection, only me?

Postby andydavo » 30 September 2015, 13:04

Down for me too.

Jollyroger - any news please?


Return to “Technical Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest